Resultaten voor krc genk fanshop

krc genk fanshop
KRC GENK RSCA.BE.
Venez encourager les réserves en finale de Coupe. Read more about Venez encourager les réserves en finale de Coupe. Kom supporteren voor onze reserven in de bekerfinale! Op maandag 8 mei werden de reserven van RSCA Belgisch kampioen een geweldige prestatie. Maar dat is niet alles ook in de bekercompetitie doen ze het geweldig. Deze zaterdag 13 mei zullen ze de finale spelen tegen KRC Genk. De wedstrijd gaat door in de Luminus Arena van KRC Genk op het hoofdveld. RSCA-supporters moeten zich begeven naar het bezoekersvak.
Herbeleef KRC Genk Celta de Vigo Het Belang van Limburg.
Herbeleef KRC Genk Celta de Vigo. 13/04/2017 om 1939 door fvranckx belga. Er wachtte de spelers van KRC Genk een warm onthaal in Vigo. Vorige afbeelding 1 / 5 Volgende afbeelding. KRC Genk speede vanavond voor de eerste keer een kwartfinale van een Europese bekercompetitie. De Limburgers gingen in Vigo waar de bus van de tegenstanders een bijzonder warm onthaal kreeg van de plaatselijke supporters op zoek naar een goed resultaat met het oog op de terugmatch van volgende week.
KRC Genk Waasland-Beveren 29/07 selectie en voorbeschouwing Waasland-Beveren.
tekst en afbeelding Martijn De Jonge. Eindelijk is het zover de Jupiler Pro League 2017-2018 gaat van start. Waasland-Beveren heeft op speeldag één meteen een taaie tegenstander met KRC Genk. De wedstrijd wordt in de Luminus Arena afgetrapt op zaterdag 29 juli 2017 om 20.00 uur. Scheidsrechter Bram Van Driessche zal de partij in goede banen leiden. Waasland-Beveren en KRC Genk speelden in totaal reeds dertien keer tegen mekaar. Geel-blauw kon daarin nog maar één keer winnen maar deed dat wel in Limburg.
KRC Genk Waasland-Beveren 29/07 praktische informatie Waasland-Beveren.
tekst en afbeelding Martijn De Jonge. Het is eindelijk zover de Jupiler Pro League 2017-2018 staat voor de deur. Voor Waasland-Beveren betekent speeldag één een bezoek naar de Luminus Arena in Genk. De wedstrijd tegen KRC Genk wordt afgetrapt om 20.00 uur. De scheidsrechter van dienst is Bram Van Driessche. KRC Genk stelt voor onze supporters 1014 zitplaatsen ter beschikking. Een volwassene betaalt voor een ticket negentien euro. Jongeren die nog geen achttien jaar zijn betalen tien euro in de Luminus Arena. Je kan de tickets vooraf kopen op ons secretariaat tussen 9.00 uur en 17.00 uur of gewoon voor de wedstrijd aan de Luminus Arena. Rolstoelgebruikers kunnen uiteraard ook deze uitwedstrijd bijwonen. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar martijn@waasland-beveren.be.
KRC Genk pakt uit met grote stadionplannen VoetbalNieuws.be.
KRC Genk pakt uit met grote stadionplannen. 07 Mei 2017 0935. KRC Genk wil over tien tot twaalf jaar in een nieuw stadion voetballen en de club is volop bezig met het zoeken van een locatie. Maar over twee jaar wil het eerst zijn huidige stadion verfraaien. CEO Patrick Janssens vertelde er meer over in Het Belang van Limburg. Genk gaat eerst een nieuw hoofdgebouw plaatsen. We plannen ons nieuw hoofdgebouw waar nu nog het oude stationsgebouw staat.
KRC Genk Online Ticketing.
KRC Genk Parking seizoen 2017-2018 Parkings KRC Genk Season. Abo incl Jupiler pro league KRC Genk 2017/2018 Welkom in een rookvrije Luminus Arena Season. Instant SSL Certificate Secured.
Home Ladies Genk.
Ook de U15 White speelt niet wegens een forfait van de tegenstander. Zaterdagvoormiddag kregen we twee thuiswedstrijden op onze. 15/09/2017 Spaghettidag KRC Genk Ladies zondag 8 oktober. Op zondag 8 oktober organiseert KRC Genk Ladies haar jaarlijkse spaghettidag in ons clubhuis GA Galopinlaan 13 te Genk. We hebben verschillende shifts voorzien zodat de bediening vlot kan verlopen s middags tussen 11.30 en 12.30 uur s. 15/09/2017 Flames met Davinia en Lore verliezen nipt van EK-winnaar Nederland. foto's Davy Rietbergen De Red Flames verloren gisteren opnieuw met 1-2 van EK-winnaar Nederland. In deze wedstrijd achter gesloten deuren speelden zowel Davinia Vanmechelen de volledige tweede helft als Lore Vanschoenwinkel het laatste.
KRC Genk fanshop de shop voor echte KRC Genk fans! Megatip.be.
KRC Genk fanshop de shop voor echte KRC Genk fans! KRC Genk is een Belgische voetbalploeg die speelt in de eerste klasse en door de jaren heen een groot aantal supporters uit binnen en buitenland heeft weten te verzamelen. Heel veel mensen zakken dan ook iedere week naar het stadion af om hun favoriete ploeg aan het werk te zien. Wist u echter dat het ook mogelijk is om op een andere manier duidelijk te maken dat u voor KRC Genk supportert?
Openingsuren KRC Genk Fanshop in Genk.
Ik zoek in Zoeken. Info laatst gecontroleerd op 18 december 2015. Laat het ons weten! Stadionplein 4 3600 Genk. Bij thuismatchen 2 uur voor en 1 uur na de match open. Andere sport in regio Genk Populair in Genk. Sportsdirect.com Shopping 1 Genk.
Fanshop KRC Genk Landskampioen 1999 2002 2011.
Op wedstrijddagen extra openingsuren Twee uur voor aanvang van de wedstrijd en 1u na einde van de wedstrijd geopend gesloten tijdens de wedstrijd/rust. Selecteer een dienst en contacteer ons. Voor wie Onthaal KRC Genk. Facebook Twitter Instagram Youtube. Luminus Arena Stadionplein 4 3600 Genk Tel.

Contacteer ons