Resultaten voor fanshop genk

fanshop genk
KRC Genk Online Ticketing.
KRC Genk Parking seizoen 2017-2018 Parkings KRC Genk Season. Abo incl Jupiler pro league KRC Genk 2017/2018 Welkom in een rookvrije Luminus Arena Season. Instant SSL Certificate Secured.
KRC Genk Waasland-Beveren 29/07 praktische informatie Waasland-Beveren.
tekst en afbeelding Martijn De Jonge. Het is eindelijk zover de Jupiler Pro League 2017-2018 staat voor de deur. Voor Waasland-Beveren betekent speeldag één een bezoek naar de Luminus Arena in Genk. De wedstrijd tegen KRC Genk wordt afgetrapt om 20.00 uur. De scheidsrechter van dienst is Bram Van Driessche. KRC Genk stelt voor onze supporters 1014 zitplaatsen ter beschikking. Een volwassene betaalt voor een ticket negentien euro. Jongeren die nog geen achttien jaar zijn betalen tien euro in de Luminus Arena. Je kan de tickets vooraf kopen op ons secretariaat tussen 9.00 uur en 17.00 uur of gewoon voor de wedstrijd aan de Luminus Arena. Rolstoelgebruikers kunnen uiteraard ook deze uitwedstrijd bijwonen. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar martijn@waasland-beveren.be.
Woensdag 20.30 u KVO KRC Genk.
28 mei 2017 Sportief. Op woensdag 31 mei om 20u30 kan KV Oostende de poort naar Europa definitief openduwen. In een alles of niets wedstrijd tegen KRC Genk willen we de kers op de taart zetten na een nu al schitterend seizoen. Supporters iedereen op post om er samen de Hel van KVO van te maken. Let wel er is geen voorrangsperiode voor seizoens of PO 1 abonnees. Als je jouw eigen stekje wil behouden de 31ste moet je dus snel zijn!
Herbeleef KRC Genk Celta de Vigo Het Belang van Limburg.
Herbeleef KRC Genk Celta de Vigo. 13/04/2017 om 1939 door fvranckx belga. Er wachtte de spelers van KRC Genk een warm onthaal in Vigo. Vorige afbeelding 1 / 5 Volgende afbeelding. KRC Genk speede vanavond voor de eerste keer een kwartfinale van een Europese bekercompetitie. De Limburgers gingen in Vigo waar de bus van de tegenstanders een bijzonder warm onthaal kreeg van de plaatselijke supporters op zoek naar een goed resultaat met het oog op de terugmatch van volgende week.
KRC Genk JM Sport.
Er zijn 4 producten. Showing 1 4 of 4 items. Productnaam A tot Z. Productnaam van Z naar A. NIKE KRC GENK HOME SHORT 15-16. Officiele Home short van KRC Genk Gedragen door BaileySchrijvers De Camargo. NIKE KRC GENK HOME SHORT 15-16 KIDS.
KRC Genk pakt uit met grote stadionplannen VoetbalNieuws.be.
KRC Genk pakt uit met grote stadionplannen. 07 Mei 2017 0935. KRC Genk wil over tien tot twaalf jaar in een nieuw stadion voetballen en de club is volop bezig met het zoeken van een locatie. Maar over twee jaar wil het eerst zijn huidige stadion verfraaien. CEO Patrick Janssens vertelde er meer over in Het Belang van Limburg. Genk gaat eerst een nieuw hoofdgebouw plaatsen. We plannen ons nieuw hoofdgebouw waar nu nog het oude stationsgebouw staat.
Wara.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Mis onze workshops en demonstraties niet. Welkom in onze winkels. Bij Wara ben je welkom om te kijken testen en vergelijken. Wara Genk staat voor 10.000 m2 puur winkelplezier en Wara Neerpelt is dé specialist in elektro cooking. De experts in onze Wara Interieurstudio geven je woonadvies op maat terwijl je in de Wara Autoshop alles voor je wagen vindt. Kom eens langs wij verwachten je! van 10u tot 18u. van 9u30 tot 18u. Stalenstraat 86 3600 Waterschei-Genk België. van 10u tot 18u. van 9u30 tot 18u. Stalenstraat 173 3600 Waterschei-Genk België.
In het centrum In het centrum.
Home Ladies Genk.
Ook de U15 White speelt niet wegens een forfait van de tegenstander. Zaterdagvoormiddag kregen we twee thuiswedstrijden op onze. 15/09/2017 Spaghettidag KRC Genk Ladies zondag 8 oktober. Op zondag 8 oktober organiseert KRC Genk Ladies haar jaarlijkse spaghettidag in ons clubhuis GA Galopinlaan 13 te Genk. We hebben verschillende shifts voorzien zodat de bediening vlot kan verlopen s middags tussen 11.30 en 12.30 uur s. 15/09/2017 Flames met Davinia en Lore verliezen nipt van EK-winnaar Nederland. foto's Davy Rietbergen De Red Flames verloren gisteren opnieuw met 1-2 van EK-winnaar Nederland. In deze wedstrijd achter gesloten deuren speelden zowel Davinia Vanmechelen de volledige tweede helft als Lore Vanschoenwinkel het laatste.
KRC Genk fanshop de shop voor echte KRC Genk fans! Megatip.be.
KRC Genk fanshop de shop voor echte KRC Genk fans! KRC Genk is een Belgische voetbalploeg die speelt in de eerste klasse en door de jaren heen een groot aantal supporters uit binnen en buitenland heeft weten te verzamelen. Heel veel mensen zakken dan ook iedere week naar het stadion af om hun favoriete ploeg aan het werk te zien. Wist u echter dat het ook mogelijk is om op een andere manier duidelijk te maken dat u voor KRC Genk supportert?

Contacteer ons