Resultaten voor politie deinze

politie deinze
Nieuwe communicatiemanager bij politie Deinze Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Deinze jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe communicatiemanager bij politie. 14/07/2012 om 0300: door jdv Print Corrigeer. De nieuwe communicatieconsulente Julie Van den Heede. Julie Van den Heede 21 uit Bachte-Maria-Leerne volgt commissaris Jos Lannoo op als perswoordvoerder bij de politiezone Deinze-Zulte.
Deinze Het Nieuwsblad.
In een schrijven gericht aan de buurbewoners vraagt de politie van de zone Deinze-Zulte om info inzake de aanhoudende vernielingen aan autos die geparkeerd staan op het Hubert Malfaitplein in Astene. Geld en juwelen gestolen in de Basketstraat. Vrijdag werd er ingebroken in een woning in de Basketstraat in Petegem. De daders braken het keukenraam open en gingen aan de haal met geld en juwelen. Snelheidscontrole op de Rijksweg in Machelen. De politiezone Deinze-Zulte controleert op vrijdag 30 december jouw snelheid op de Rijksweg N43 in Machelen. Op 6 december werd hier ook al eens geflitst. Er werden toen 521 voertuigen gecontroleerd. Inbraken in voertuigen. Kerst en nieuwjaar zijn gevoelige periodes voor inbraken. In het kerstweekend werd ingebroken in twee voertuigen die geparkeerd stonden in de Gaversesteenweg in Petegem. Het achterraam van een persone. Zoek in het archief op trefwoord Chronologisch overzicht van het archief Eerder verschenen nieuws. Al het nieuws uit Deinze.
Nieuwe commissarissen voor politie Deinze-Zulte Deinze Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Deinze jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Nieuwe commissarissen voor politie Deinze-Zulte. 01/09/2015 om 0655: door John De Vlieger Print Corrigeer. Jana De Wulf en Vincent Impe Foto: John De Vlieger. Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Deinze / Zulte.
Politie Deinze-Zulte @PZDeinzeZulte Twitter.
0 replies 1 retweet 2 likes. Twitter will use this to make your timeline better. Politie Deinze-Zulte @ PZDeinzeZulte Sep 5. Copy link to Tweet. Nieuwe wijkinspecteurs in Deinze Zulte, lees het volledige artikel op onze website: https//www. politiedeinzezulte.be/inhoud/nieuwe wijkinspecteurs-deinze-zulte deinze zulte.
Politiezone Deinze-Zulte.
Wij werven aan: systeembeheerder niveau A! Info is op onze website terug te vinden: https//t.co/vrEVOivJVy: deinze zulte vacature. Morgen is het zo ver! Dag van de veiligheid, voorbereiden kan je met de plannetjes deinze stadionlaan: https//t.co/0R2xhZLOF4.: Stadionlaan 22/A 9800 Deinze.
DO Primeur! weerbericht. Nieuwe website Politie Deinze Zulte Deinze Online.
Crime map Deinze. Nieuwe website Politie Deinze Zulte. 28 maart 2013 Evenementen. Vrijwilligers met een passie voor Deinze. Volgende week pas wordt de nieuwe website van de politiezone Deinze Zulte voorgesteld. Via een goede bron konden wij reeds de website bekijken en zagen dat het goed was.

Contacteer ons