Zoeken naar willy naessens dakwerken

willy naessens dakwerken
ie-net vzw.
U bent hier. Willy Naessens: Ingenieur en voetbalvoorzitter in eerste klasse. Technisch ingenieur Willy Naessens leidt al 28 jaar Zulte en Zulte-Waregem. In 1983 stapt technisch ingenieur elektronica Willy Naessens, op dat moment CEO van Dakwerken Naessens, in het voetbal.
Tweede Willy Naessens bij Zulte Waregem? Zulte Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Tweede Willy Naessens bij Zulte Waregem? 23/08/2013 om 0943: door Eddy Lefevre Print Corrigeer. Zulte Willy Naessens, de ondernemer achter Willy Naessens Industriebouw, is geïnteresseerd om de andere Willy Naessens dakwerken bij te springen bij Zulte Waregem.
Careersite Willy Naessens.
Je hebt kennis van en/of affiniteit met dakwerken. Je bent een goede coördinator, je anticipeert en je bent een problemsolver. Je bent flexibel wat betreft je werkuren. Je bent administratief sterk en je kent de gebruikelijke informaticatools. We bieden je een verantwoordelijke functie om een groeiend bedrijf mee verder uit te bouwen. Het bedrijf heeft een ijzersterke reputatie in de markt en steunt op een goede organisatie en een stevige knowhow. De bedrijfscultuur moedigt initiatief en ondernemerszin aan. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. We bieden je een interne opleiding en een verloning aangepast aan inzet en resultaten. Nu solliciteren of Keer terug. Bekijk de route naar je werk. Mutec is gespecialiseerd in het isoleren en afdichten van residentiële en industriële platte daken met kunststoffen zoals PVC, TPO, EPDM en liquide middelen. Het kantoor en magazijn zijn gelegen in Machelen bij Zulte. Tel 32 056 694 686 Stel een vraag. Deel deze job. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Linkedin. Stuur naar een vriend. Like ons op.: Facebook Twitter Gplus Linkedin Youtube Zie ook.: Onze andere vestigingen. WIlly Naessens Group.
Willy Naessens Group Build Food.
De Willy Naessens Group is met Willy Naessens Build gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, landbouwgebouwen en zwembaden. Anderzijds is de onderneming met de afdeling Willy Naessens Food gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en de productie van vleeswaren.
Mutec: Specialist in afdichting platte daken Willy Naessens.
Over Willy Naessens. Kasteel van Willy Naessens Acheux FR. Gespecialiseerd in het isoleren en afdichten van platte daken. Eugène Bekaertlaan 55. Tel: 056 62 00 80. Dakdichting met Mutec. Begin 2013 verwierf de Willy Naessens Group een meerderheidsparticipatie bij Mutec.
Willy Naessens 1949 Wikipedia.
Willy Naessens 31 januari 1949 is een Vlaams ondernemer, en bestuurder en ex voorzitter van voetbalclub SV Zulte Waregem. Willy Naessens woont in Zulte. Hij heeft een naamgenoot in het nabijgelegen Wortegem-Petegem, die eveneens actief is in de sportwereld en in de Belgische Eerste Klasse van het voetbal als sponsor. Naessens studeerde in 1971 in Kortrijk af als technisch ingenieur elektronica. Hij ging werken voor kabelmaatschappij Coditel, maar werkte ondertussen ook voor het bedrijf van zijn vader, waar hij in 1979 definitief ging werken. Hij werd zo CEO van het bedrijf Dakwerken Naessens.
Over ons Dakwerken.
Gratis offerte aanvragen. In 1970 starte Lucien Naessens zijn éénmanszaak op met als activiteiten dakwerken, zinkwerken en sanitair. Samen met zijn zoon Willy werd in 1975 bvba" Dak en Zinkwerken Naessens" opgericht, en werd het sanitiar afgestoten. Het bedrijf groeide en in 1991 werd het omgevormd tot een nv.
Willy Willy in Waregem Waregem De Standaard.
Ze hebben allebei iets met Waregem de ene met de voetbalclub, de andere met de paardenkoers. En ze heten allebei Willy Naessens. Willy Naessens 73, links, bekend van Waregem Koerse en Willy Naessens Industriebouw en Willy Naessens 64, van Willy Naessens Dakwerken en Zulte Waregem: Ze halen ons altijd door elkaar.

Contacteer ons